Robert and Beudene | Black Horse Wedding

Robert and Beudene got married at Black Horse Brewery and Wedding Venue, located in Magaliesburg. An extraordinary venue with their brewery behind a glass wall in the reception hall. We had a lot of fun filming their beautiful wedding.

Related Posts

Comments (1)

Bertie en Surika is wonderlik !!
Dit was so maklik om saam hulle te werk, alles was so gemaklik en vriendelik.
Ek het seker effekte in gedagte gehad vir ons trou video en ek het dit so aan hulle verduidelik voor af. Toe die video kom toe was ek so verbaas dat hulle nie net alles vir my gegee het waarvoor ek gevra het, maar hulle het my idees gevat en hulle kundigheid by gestit om dit nog beter te laat lyk.
Ons het nou ‘n oulike troe video wat ons oor en oor kan speel om die dag te herleef.
Eks baie beïndruk en sal hulle aanbeveel vir eenige iemand.

Baie dankie julle.
XX

Leave a comment