Scroll Top

Melindy’s glamour photo shoot!

_MG_9283

I met Melindy recently at a wedding and we arranged that I will photograph her. She always wanted to do a photo shoot like this.  She and her mother came over today. She was VERY nervous. But, as you can see from the pics, she had nothing to be nervous about! Would you say she is the mother of two daughters?

Related Posts

Comments (2)

Baie nice, Melindy jy mag maar n model word. Jy is baie goed Johan.

Johan baie dankie vir die stuning fotos!!

Voor hierdie sessie het ek nie gedink dat ek ooit dit sou kon doen nie, maar jy het my self vertroue gewen en ek is baie dankbaar daarvoor. Ek voel die 1ste keer in my lewe goed oor myself te danke aan jou. Jy het my so gemaklik laat voel en ja die wyntjie het nogal gehelp…lol

Nogmals baie dankie.

Melindy

Leave a comment

error: Content is protected !!
×

Hello!

Click on our representative below to chat on WhatsApp.

×